Billeje på Mallorca

Søg efter billigste lejebil i hele verden

Her kan du finde den billigste udlejning af biler på Mallorca. Ved hjælp at søgemaksinen her på siden, så søger du på tværs af biludlejningsfirmaerne og dermed kan du finde den bedste pris. Når du finder din lejebil online inden, at du rejer til Mallorca, så er der ofte gode besparelser.

I samarbejde med DiscoverCars. TrustScore 4.5 out of 5 stjerner på Trustpilot

Lej og afhent din bil i lufthavnen på Mallorca

Undgå at bruge tid på at komme rundt med busser og taxi. Lej i stedet en bil, der står klar til dig, når du ankommer til Mallorca Lufthavn.

Der findes en del udlejningsfirmaer i Lufthavnen. Derfor er det altså nemt at leje en bil hjemmefra og afhente i lufthavnen.

Når du ankommer så orienter dig via skiltene, der leder til biludlejning og ofte får du også en vejledning af firmaet til, hvordan du finder dem.

Mallorca – et ferieparadis

Mallorca ligger i Middelhavet og er altid populært hos danskerne, når der skal holdes ferie. Solen skinner, strandene er gode, flotte bjerge med dertil hørende hyggelige bjergbyer. Mallorca er bare et dejligt sted at tage på ferie.

Top seværdigheder på  Mallorca

Hvad er skal du lave på Mallorca? Der er rigtig mange seværdigheder. Vi har samlet en liste til dig med nogle af de bedste.

Tag på stranden – Mallorca har bredt udvalg

Du kan ikke besøge Mallarco uden at besøge nogle af de mange dejlige strande. Her kommer vores bud på nogle af de bedste

  • Alcudia – et sikkert hit for børnefamilier
  • Cala Mesquida – ligger rigtig naturskønt mod nordøst.
  • Magaluf – her er der altid gang i den og masser af aktiviteter
  • Can Pere Antoni – Stranden tæt på Palma
  • Playa de Muro – En mere rolig strand end Alcudia
  • Platja de Formentor – Tag bilen derhen. Ligger utroligt smukt og væk fra de store turiststeder.

Der findes altså rigtig mange dejlige strande på Mallorca. Lej en bil og tag på opdagelse på nogle af de strande, der ligger væk fra hotellerne.

Guidet rundvisning i Hams-grotterne

Hams-grotter er et af de steder, der helt klart er et besøg værd, når du er på Mallorca. De ligger i Porto Cristo på Mallorcas østkyst. Det er nemt at kommer dertil i bil.

Det kan være en rigtig ide at undersøge, om du skal booke en guidettur på forhånd til dit besøg. Gør helst det inden din ferie, så du undgår at køre forgæves.

Udforsk Palmas gamle bydel

Er du i Palmas, så gå på opdagelse i gamle Palma. Bydelen er fuld af små gader og flot arkitektur. Parker bilen i nærheden af katedralen eller torvet Placa Cort. For det er mellem de to steder, der betegnes som gamle Palma.

Gå en tur og lad dig betage af de snoede gader og nyd pause på en af de mange restauranter.

Prøv banen i trætoppene i Forestal Park

En oplevelse for hele familien er banen i Forestal Park. Her kan du tage på eventyr i toppen af træerne. Det er rigtig sjovt for familien, der gerne vil opleve noget aktivt.

Der er rigtig fine parkeringsforhold ved parken og nemt at finde vej til.

Find billig billudlejning på Mallorca

Der er mange muligheder for at finde billig biludlejning. Med vores søgemaskine kan du nemt og hurtigt booke hos en af vores partnere.

Hvor er det bedste billeje på Mallorca

Det nemmeste sted at leje en bil på Mallorca er klart i lufthavnen, når du ankommer. Så har du bilen fra start og er klar til køre videre på næste del af ferien.
Det betyder så ikke, at du behøver at aflevere bilen samme sted, hvis du kun vil leje bilen i noget af ferien.
Hvis du ønsker at leje en bil midtvejs i opholdet, så kan du selvfølgelig også finde et andet afhetningssted f.eks. Palma eller tæt på dit hotel.

Hvor lang tid tager det at flyve til Mallorca?

Flyvetiden fra Danmark til Mallorca afhænger af hvor I landet, at du flyver fra.
Flyver du fra Billund, så er flyvetiden ca. 4 timer.
Flyver du fra København, så er flyvetiden ca. 3 timer.
Flyver du fra Aalborg, så er flyvetiden ca. 4 timer.

Hvor ligger Mallorca?

Mallorca ligger i Middelhavet. Det er længe siden, at det har rykket sig 😉 Øen er utrolig dejlig og et populært feriested, da solen skinner meget og strandene er lækre.