Billeje i Malaga

Søg efter billigste lejebil i hele verden

Lej en bil i Malaga

Her kan du finde den billigste udlejning af biler i Malaga. Skal du på ferie til det sydslige Spanien, så kan vi hjælpe dig med lejebilen. Ved hjælp at søgemaskinen her på siden, så leder du på tværs af biludlejningsfirmaerne. Find den bedste pris og bil.  Der er penge at spare, hvis du booker din bilen inden, at du tager afsted.

I samarbejde med DiscoverCars. TrustScore 4.5 out of 5 stjerner på Trustpilot

Lej din bil i Malaga lufthavn

Skal bilen stå klar, nå du ankommer til Malaga Airport? Så book en lejebilen inden, du tager på din ferie. På den måde kan du nemt og bekvemt komme hurtigt i gang med ferien.

Alle de bedste udlejningsfirmaer har afhentningssteder i lufthavnen. Det sparer dig meget tid, når du bare gerne vil afsted i en fart.

Der er ofte skilte hen til biludlejningen, når du ankommer med flyet til Malaga. Så orienter dig om, hvor du skal hen. God rejse!

Adresse:
Av. del Comandante García Morato, s/n, 29004, Málaga, Spain

Malaga – tag på ferie og nyd området

Når turen går til Andalusien er Malaga hovedbyen. Den smukke by, der er en populær destination for danskerne ligger skønt i Spanien. Du fornemmer hurtigt kulturen, når du går eller kører i bil rundt i byen.

Malaga er kendt for sine 16 lækre strande og det er nok også en af grundene til at så mange danskere tager på ferie netop her. Vejret i Malaga er dejligt. Der findes masser af barer og spændende restauranter. Byen er en god kombination af kultur, byliv og livet ved vandet.

Men er du i Malaga, så tag også rundt i området. Kør på ture både vest og øst langs kysten. Der er mange gode om muligheder for at oplevelse smukke steder.

De største attraktioner i Malaga:

Her er vores bud på, hvad du skal se, når du er i Malaga.

Catedral de la Encarnación de Málaga

Katedralen er en arkitektonisk perle som den ligger der midt i Malaga. Det er et af de mest besøgte steder i Malaga og med god grund.

Adresse: Calle Molina Lario, 9, 29015 Málaga, Spanien

Alcazaba

Den gamle borg må du ikke gå glip af. Der en utrolig udsigt og meget spændende arkitektur. Parker bilen og få en tur op ad bjerget. En udflugt for hele familien. Selvom Alcazaba måske lyder som en klassisk turistfælde, så er det virkelig et besøg værd.

Malagas strande er altid et hit

Skal du på stranden ved Malaga? Du kan helt sikkert finde en strand, der passer dig. Her kommer vores bud på nogle af de bedste. Der findes mange strande i området. Nogle lige ved byen og andre lidt længere væk.

  • Playa Peñón del Cuervo – Lige øst for Malaga. Er kendt klippeformationen, der opdeler stranden i to.
  • La Caleta, Málaga – en lækker stranden i byen og typisk ikke helt så overfyldt som andre steder.

To bud på strande i kørselsafstand.

  • Puerto Banús, Marbella – Lækker, pæn og ren. Lever på til Marbellas ry og rygte.
  • Playa del Cristo i Estepona – Ligger tæt ved Estepona, så altså ikke lige ved Malaga.

Billig billeje i Malaga

Det er selvfølgelig ikke kun i Malaga Lufthavn, at du samle bilen op. Stationen i Malaga er også et meget brugt sted for afhentning og tilbagelevering af biler.

Priserne på at leje en bil i Malaga er typisk billige, da konkurrencen er stor. Så med vores søgemaskine finder du fornuftige priser og et bred udvalg.