Oscar biludlejning – lej en bil, varevogn og flyttebil

Søg efter billigste lejebil i hele verden

Uanset om du skal bruge en bil for en eneklt dag, flytte til et nyt sted eller noget helt tredje, så kan oscar biludlejning hjælpe dig.

Her finder du mange mange lejebiler

Hos Oscar findes en bred vifte af udlejningsbiler og det smart ved Oscars koncept er, at du finder afhentningssteder over hele Danmark. Du kan altså også finde udlejningsbiler i f.eks. København og mange andre byer, store som små.

ONE2MOVE biludlejning

Lej din bil hos One2Move og spar 10%

Hos One2move finder du altid en god lejebil. De har et stort udvalg af biler, varevogne, flyttebiler og trailere nær dig til lavpris. 

Spar 10% på din bookning ved klikke her og bruge rabatkoden o2m2023

Oscar biludlejning

Lej din bil hos Oscar Biludlejning

Hos Oscar Biludlejning finder du over 100 afdelinger i hele landet. Så her kan du kan du også nemt finde den bil, der passer til dit behov.

Klik her for at booke hos Oscar Biludlejning

Et godt sted for leje af flyttebil

Du kan nemt og bekvemt hente din varevogn eller større flyttebil hos Oscar. De tilbyder nemlig forskellige størrelser alt efter behov.

  • Du kan leje en bil med og uden lift
  • Du kan leje i hverdag og weekend. Hverdagene er billigst.
  • Du kan leje flyttebil fra du er 18 år.
  • Du behøver typisk ikke et særligt køre kort.
  • Dagspriserne starter typisk fra 649,- pr dag.

Lej en bil for en dag eller mere hos Oscar Biludlejning

Det behøver ikke at være dyrt at leje en bil i Danmark. Oscar Biludlejning har på mange nytænkt den måde, at det gøres på. Rundt i hele landet kan du via f.eks. autoværksteder leje en bil gennem Oscar. Mekanikere og bilforhandlere fra København til Skagen sætter deres ekstra biler til rådighed for at du kan leje dem.

Faktisk er der 120+ udlejningssteder.

Det er smart. For det gør, at bilen oftere kan hentes og afleveres tættere på din bopæl. Du slipper altså derfor for en del transport.

De har også gode priser på biludlejning. Priserne starter fra 249,- pr dag og du har altid 100 km pr udlejningsdøgn.

God rating på Trustpilot af Oscar Biludlejning

Kigger du på Trustpilot, så vil du se, at Oscar scorer over 4 stjerner. Faktisk får de i skrivende stund 4,4 stjerner i deres anmeldelser.

Det betyder, at mange kunder er rigtig glade for at leje bil hos Oscar. Biludlejningsfirmaet får mange rosende ord med på vejen for deres service.

“God service og en pæn-ren og god bil at overtage. upåklagelig lejemål til en god pris.
Fra Trustpilot

Lej en bil hos Oscar. Det er et rigtig godt bud på en landsdækkende kæde i Danmark, der gør det godt.

Historien bag Oscar Bil udlejning

Oscar biludlejning er lidt anderledes end de fleste biludlejningsfirmaer. Det er en online platform inden for biludlejning.

Oscar stræber altid efter at have en afdeling tæt på dig, uanset hvor du befinder dig i Danmark, og derfor etablerer de løbende samarbejder med lokale autoforhandlere i hele Danmark.

Oscar er i øjeblikket den største kæde i Danmark, der udlejer mere end 1850 nye og brugte biler dagligt fra over 120 afdelinger, der er jævnt fordelt over hele landet.