Billeje på Kreta

Søg efter billigste lejebil i hele verden

Søg og find den billigste og bedste udlejning af biler på Kreta. Vi hjælper dig. Du kan nemlig benytte søgemaskinen her på siden og nemt sammenligne priser på tværs af biludlejningsfirmaerne og dermed er den bedste pris på billeje få klik væk. Når du finder din lejebil online inden, at du rejser til Kreta, så er der ofte gode besparelser.

I samarbejde med DiscoverCars. TrustScore 4.5 out of 5 stjerner på Trustpilot

Din lejebil er klar når du lander på Kreta

Vil du gerne bare afsted til din hotel eller bolig, når du lander i Chania på Kreta? Udnyt din tid bedst muligt og undgå tiden rundt med charterbusser og dyre taxier. Lej i stedet en bil, der står klar til dig, når du ankommer til Lufthavnen.

Der findes mange udlejningsfirmaer i Chania Lufthavn. Derfor er det altså nemt at leje en bil hjemmefra og afhente i lufthavnen.

Når du lander husk at orientere dig via skiltene, der leder til biludlejning og ofte får du også en vejledning af firmaet til, hvordan du finder dem.

Oplev smukke Kreta

Kreta har i flere årtier været et meget populært rejsemål for danskere. Og det er ikke uden grund. Det er den største af de græske øer. Du bliver budt velkommen af lækre sandstrande og spændende kultur. 

Top 5 seværdigheder på  Kreta

Nåh, hvor skal du så køre hen i den lejebil på Kreta for at opleve det bedste på din ferie? Her er 5 bud på dejlige seværdigheder. 

  1. Strandene på Kreta skal du besøge. Ikke alle er lige gode, men de bedste er verdensklasse. Du finder det fineste sand og det flotteste krystalklare vand. Nogle af de bedste er Balos, Elafonissi og Vai. 
  2. Besøg Knossos: Stedet der menes at være bopæl for kong Minos går mange år tilbage og er et af de vigtigste historiske steder på Kreta. 
  3. Kretas “hovedstad” Chania: På vestlige Kreta finder du Chania. Her kan du nemt parkere bilen og gå på opdagelse. Du må ikke snyde dig selv for denne skønne perle. 
  4. Tag på vandretur i Samaria kløften og oplev den flotte natur i denne national park. 
  5. Spis på en græsk taverna. Kør væk fra turistområder og ind på øen. Find en lille lokal taverna, hvor du kan nyde et lækkert måltid.  

Vejret på Kreta

Sæsonen for solferie til Kreta går fra maj til oktober. Derfor er det altså i den periode, at du får bedst vejr. Sommer månederne juni, juli og august er de varmeste, men også start efterår i september er rigtigt godt, hvis du leder efter varme på Kreta. 

Nedbør og regn på Kreta skal du ikke være specielt bange for om sommeren.

Typisk er temperaturen sådan her på Kreta om dagen:   

JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
DAG15° C16° C17° C20° C24° C27° C30° C29° C26° C23° C20° C17° C

Billig billeje på Kreta

Det er altså nemt at leje bil på Kreta. Ligesom det også er nemt at komme rundt på øen. Lej bilen hjemmefra, så er der ofte penge at spare.