Billeje i Spanien

Søg efter billigste lejebil i hele verden

Ferie i Spanien

Skal du leje bil i Spanien? Ved hjælp at søgemaskinen her på siden, så søger du på tværs af biludlejningsfirmaerne og dermed kan du finde den bedste pris. Book din lejebil inden ankommer og spar oftest mange penge. 

I samarbejde med DiscoverCars. TrustScore 4.5 out of 5 stjerner på Trustpilot

Lej bil på Mallorca

Danskere elsker at tage på ferie til Mallorca og det er med god grund. Den spanske ø er blandt det mest populære feriedestinationer, når ferien i varmen skal bookes. Vi anbefaler, at du har styr på din billeje på Mallorca, før at du tager afsted.  På den måde er klar, når du ankommer til luftenhavnen i Palma. 

Biludlejning i Malaga

Et andet populært feriested er Malaga. Ved at bruge vores søgemaskine og dermed finde en billig lejebil, så holder bilen klar, når du ankommer med flyet. Det er en god ide at leje bil i Malaga, hvis det gerne vil ser de omkring liggende steder. Der er masser af strande og byder at gå på opdagelse i. 

Top 10 seværdigheder i Spanien

Spanien er selvsagt et stort og med flere mindre ferieøer. Derfor er det også svært at lave en liste over de bedste 10 seværdigheder i Spaninen, men her er et bud på nogle, at vi mener, du ikke kan komme udenom. Måske bliver du inspireret til din næste rejse. 

 1. Alhambra, Malaga
  Uanset hvor mange billeder du har set af eller turistbøger du har læst om Granadas Alhambra-paladser, vil denne seværdighed stadig tage pusten fra dig. Nasrid-dynastiets kongelige palads er det kunstneriske højdepunkt i Spaniens islamiske periode, hvor Al-Andalus – som de kaldte Andalusien – repræsenterede indbegrebet af kultur og civilisation i Europas middelalder. Alhambra ligger tæt på Malaga
 2. Sagrada Família-kirken, Barcelona
  Besøg du Barcelona, så ikke glip at denne kirke, der er skabt af Gaudi. Antoni Gaudi tog den arkitektoniske stil kendt som Art Nouveau et skridt videre, endda, har nogle hævdet, ind i absurditeten. De fantasifulde og skandaløse bygninger, han skabte i Barcelona, ​​er blevet et vigtigt vartegn og kendt som en af den catalanske bys flotteste seværdigheder
 3. Prado-museet i Madrid
  Prado-museet rangerer blandt verdens bedste kunstmuseer for rigdommene i sine samlinger. Museet rummer utrolige kunstsamlinger og er et sted, du skal besøge i Madrid. 
 4. Catedral de Mallorca
  I hjertet af byen Palma de Mallorca står den storslåede katedral fra det 14. århundrede kendt som La Seu, og som et af de mest ikoniske bygninger i Mallorcas hovedstad er den et oplagt besøg.
 5. Strande på Gran Canaria
  Gran Canaria er den største af De Kanariske Øer og er meget kendt for de gyldne sandstrandene, der ligger langs det meste af dens sydlige kyst. Vandet er varmt på kyst, og så klart, at det er populært blandt dykkere. Sydkysten er også populær til windsurfing og sejlads.
 6. La Rambla, Barcelona
  Når du slentrer langs La Rambla en varm aften, tror du måske, at hver eneste af Barcelonas indbyggere var der med dig. Det er bestemt stedet at være hvis du vil opleve den livlige stemning i Barcelona. Rablaen/boulevarden skærer en flot linje – dog ikke en ret lige linje – gennem byens centrum, der strækker sig nordvest fra Columbus Memorial nær havnen. Et klassisk sted for at drikke en kop kaffe eller spise en is. 
 7. El Teide, Tenerife
  Som den højeste top i Spanien, er denne gaml, men stadig ulmende vulkan også et af Europas største naturlige vidundere. Pico de Teide og Caldera de las Cañadas, er et gigantisk vulkankrater, der danner sammen Parque Nacional del Teide, i centrum af øen Tenerife.
 8. San Lorenzo de El Escorial, Madrid
  San Lorenzo de El Escorial ligger omkring 45 kilometer nordvest for Madrid. Det var sommerhjem for Spaniens konger, og i 1563 blev arbejdet her påbegyndt på et enormt kompleks, som ville omfatte et kloster, kirke, kongeslot, mausoleum, bibliotek og museum, alle udtænkt som et monument over Filip II og hans regeringstid. Et besøg værd, hvis du vil se dig udenfor Madrid. 
 9. Alcazar og Cathedral de Sevilla
  La Giralda-tårnet, Sevilla-katedralen og Alcazar danner til sammen et verdesnarssted på UNESCO. Tårnet er et mesterværk af Almohad-arkitektur. Katedralen har mere indvendig plads end Peterskirken i Rom og et 37 meter langt hovedalter af udskårne statuer fuldstændig dækket af guld. Flot, hvis du besøger Sevilla. 
 10. Strande på Ibiza
  Det er mange menneskers drømme feriedestination på grund af de solbeskinnede strande, fantastiske solnedgange og azurblå vand.Ud af de fire vigtigste Baleariske Øer er Ibiza nok den mest populære. Denne ø er hjemsted for de bedste klubber og dj’s og betragtes som verdens festhovedstad.

Find den billigste og bedste udlejningsbil i Spanien

Er du blevet inspireret til, hvor i Spanien, at du skal rejse til? Så brug vores søgemaskine til at finde denne lejebil til dig i Spanien.

God tur 🙂