Billeje i København

Spar op til 60% på billeje i hele Verden

Her kan du finde din næste leje bil, når turen går til København. Ved at bruge søgemaskinen herunder, så får du et flot udvalg af biler til gode priser.

Lej bilen lokalt i København

Skla du bruge en bil i København, så kan du selvfølgelig nemt leje gennem de store selskaber. Dem finder du via vores søgemaskine.

Du kan også vælge en mere lokal metode. Det er gennem Oscar Biludlejning. Hos Oscar kan du hos en række afhentningssteder i hele Storkøbenhavn samle din næste lejebil op.

De har f.eks. afdelinger på Frederiksberg, i Hvidovre, Glostrup, Ishøj, Lyngby, Søborg, Valby og Østerbro. Der er altså mange muligheder for at hente og aflevere bilen nemt.

Oscars priser starter typisk fra 249 kr. pr dag. Det er en god pris for en lejebil.

Lej en bil i København lufthavnen eller hovedbanegård

Stå direkte ud af flyet eller toget og afhent din bil. Så er du klar til at køre rundt eller ankomme til din destination. På den måde kan du spare en del tid. Find det firma der passer dig i Købnhavns Lufthavn eller Hovedbanegård.

Sådan bruger du søgemaskinen på billeje.dk:

  1. Vælg Afhentningsdestination
    • Danmark
    • Copenhagen (København)
    • Lufthavnen, hovedbanegården eller begge
  2. Vælg den ønskede lejeperiode for bilen.
  3. Klik på “Få et tilbud”.

Skal du leje bil i København?

Danmarks hovedstad er et populært sted for weekendturer og ferier. Derfor er mange også på udkig efter en lejebil i København. Vi ønsker at hjælpe dig med at finde den rette bil til dig.

Uanset om du ønsker en stor familiebil eller minibus, om du ønsker en mindre bil eller en helt fjerde type bil, så kan du finde den her. Vi søger blandt mange populære udlejningsfirmaer.

Hent bilen i Københavns lufthavn

Det er særligt nemt at finde en god bil, når du ankommer til København Lufthavn. Her kan du f.eks. leje bil hos Europcar, Hertz, Enterprise, Sixt, Budget og AVIS. Via søgemaskinen kan du finde de bedste priser.

Adressen til lufthavnen er:
Lufthavnsboulevarden 6, 2770 Kastrup, Denmark

Alle udlejningsfirmaer udbyder forskellige biltyper til afhentning. Derfor har de også en bil, der passer til dig.