Billeje i Rom

Søg efter billigste lejebil i hele verden

Her kan du finde den billigste udlejning af biler når rejsen går til Rom i Italien. Ved hjælp af vores populære søgemaksine her på siden, så leder du på tværs af biludlejningsfirmaerne og dermed kan du finde den bedste pris. Når du finder den bedste lejebil for dig, så er du klar, når du lander i Rom.

Vi samarbejder med bl.a. DiscoverCars og har TrustScore 4.5 out of 5 stjerner på Trustpilot – ✅24/7 Support ✅Gratis afbestilling

Lej og afhent din bil når du lander Rom

Kommer du med fly eller tog til Rom? Det er både muligt at afhente forskellige steder, men lufthavnene i Rom er mest normalt.

Der findes primært to lufthavne i Rom. De hedder Fiumicino lufthavn og Campino lufthavn. Uanset hvilken af de to lufthavne, at du ankommer til, så vil det være muligt at afhnte en leje bil.

Undgå at bruge tid på at komme rundt med busser og taxi. Lej i stedet en bil, der står klar til dig, når du ankommer til Rom.

Der er selvfølgelig rigtig mange udlejningsfirmaer i Roms lufthavne. Derfor er det altså nemt at leje en bil hjemmefra og afhente i lufthavnen.

Når du ankommer så orienter dig via skiltene, der leder til biludlejning og ofte får du også en vejledning af firmaet til, hvordan du finder dem.

Rom – en meget populær rejsedestination

Rom er en meget populær rejsedestination, især for turister og ikke mindst religiøse pilgrimme, der valfarter til hovedstaden for katolikken. Der er uendelige muligheder for at opleve noget spændende i Rom og de omkringliggnede egne (derfor skal du også leje en bil).

Top seværdigheder i Rom

Byen har en lang historie og er propfyldt med kulturelle skatte, arkitektoniske vidundere og religiøse monumenter. Ligeledese er Rom kendt for at have et stort gastronomisk udvalg.

Tag på opdagelse i Rom for hele familien

Colosseum i Rom

Rom byder på en rig historisk kulturarv. Derfor er Rom en rigtig god destination for en forlænget weekend, men du kan også sagtens bruge flere dage i byen.

Colosseum: Her finder du en af de mest berømte og ikoniske bygninger i Rom, og for mange år siden var det en scene for gladiatorkampe i antikken.

Pantheon: Et helt vildt imponerende tempelbygning, der stadig står i super flote stand, og det er et af de mest bemærkelsesværdige arkitektoniske værker i Rom. Helt klart et besøg værd.

Forum Romanum: Her kan du mærke historiens vingessus. Forum Romanum var centrum for det romerske samfund, og det var her, at politiske, økonomiske og religiøse aktiviteter fandt sted. Her kan man sige, at magten samledes.

Vatikanstaten: Besøg verdens mindste selvstændige stat og også kendt som hjemsted for paven. Her finder du også rigtig mange af Roms mest imponerende kunstværker og arkitektur, inklusive Sixtinske Kapel og Peterskirken.

Trevi-fontænen: Vandkunsten er en af de mest berømte fontæner i verden, og historien går på, at du kan sikre dig et fremtidigt besøg i Rom, hvis man kaster en mønt i den.

Spanske Trappe: Denne smukke trappe er en af Roms mest besøgte turistattraktioner, og det er et af de mest fotograferede steder i byen. Så huske at tage en selfie, når du smutter vejen forbi.

Piazza Navona: Besøg en af Roms mest livlige pladser, og se hjemstedet for tre imponerende barokfontæner.

Castel Sant’Angelo: Fortet, der blev opført som et mausoleum for kejser Hadrian, er en imponerende bygning med en smuk udsigt over byen.

Der findes altså rigtig mange smukke steder i Rom. Lej en bil og tag på opdagelse i Rom eller kør lidt udenfor byen.

Guidet rundvisning i Rom

I Rom kan du også finde guidede tur rind i byen. Du kan også få en guidet tur i vatikanet, hvor du bliver kørt rundt.

Find billig billudlejning i Rom

Der er rigtig gode muligheder for at finde billig biludlejning. Med vores søgemaskine kan du nemt og hurtigt booke hos en af vores partnere.

Hvor er det bedste billeje i Rom

Det nemmeste sted at leje en bil i Rom er klart i lufthavnene, når du ankommer. Så har du bilen fra start og er klar til køre videre på næste del af ferien.
Det betyder så ikke, at du behøver at aflevere bilen samme sted, hvis du kun vil leje bilen i noget af ferien.
Hvis du ønsker at leje en bil midtvejs i opholdet, så kan du selvfølgelig også finde et andet afhetningssted f.eks. Palma eller tæt på dit hotel.

Hvor lang tid tager det at flyve til Rom?

Flyvetiden fra Danmark til Rom afhænger af hvor I landet, at du flyver fra.
Flyver du fra Billund, så er flyvetiden ca. 2,5 timer.
Flyver du fra København, så er flyvetiden ca. 2,5 timer.
Flyver du fra Aalborg, så er flyvetiden ca. 3 timer.

Hvor ligger Rom?

Rom ligger i Italien og er hovedstaden i landet.