Danske biludlejere

Søg efter billigste lejebil i hele verden

Der findes mange danske biludlejere i hele landet Danmark, når du vil leje en bil. Foreningen bag dem hed tidligere Danske biludlejere. I dag hedder brancheforeningen Dansk Mobilitet og er partnere med dansk erhverv.

Foreningen arbejder med at gøre forholdene for deres medlemmer bedre.

I dag er der ca 30+ medlemmer.

Danske Biludlejere var en interesseorganisation for biludlejningsbranchen i Danmark. Organisationen blev stiftet i 1960 og havde til formål at varetage medlemmernes interesser over for myndighederne og andre samarbejdspartnere.

Danske Biludlejere arbejdede blandt andet for at sikre en fair og ensartet beskatning af biludlejningsbranchen, samt at fremme konkurrencen og en sund udvikling af branchen. Organisationen var også aktiv i arbejdet med at forbedre kvaliteten af biludlejningstjenester i Danmark.

Vi samarbejder med bl.a. DiscoverCars og har TrustScore 4.5 out of 5 stjerner på Trustpilot – ✅24/7 Support ✅Gratis afbestilling

Leje af bil i Danmark

Her på siden gør vi det nemmere for dig at leje en bil I Danmark og resten af verden. Via vores søgemaskine og partnere kan du finde leje biler til lige netop dit formål.

Vi har manger glade brugere, der finder en god bil her. Uansent om det handler om flytning eller den næste ferie.

Biludlejning er vores speciale og vi ænsker at gøre det nemmest og billigst for dig.

Liste med biludlejere i Danmark