Billeje i Lissabon

Søg efter billigste lejebil i hele verden

Her kan du finde en bil i Lissabon eller andre lokationer i Portugal. Søg her, når  billejen skal være billig og nem. Ved hjælp at søgemaskinen her på siden, så søger du på tværs af biludlejningsfirmaerne og dermed kan du finde den bedste pris. Hvis du finder din lejebil online inden, at du rejer til Lissabon i Portugal, så er du klar til at starte ferien, når du lander.

Vi samarbejder med bl.a. DiscoverCars og har TrustScore 4.5 out of 5 stjerner på Trustpilot – ✅24/7 Support ✅Gratis afbestilling

Lufthavnen: Lej og afhent din bil i Lissabon lufthavn

Undgå at bruge tid på at komme rundt med busser og taxi. Lej i stedet en bil, der står klar til dig, når du ankommer til Lissabon Lufthavn.

Der findes en del udlejningsfirmaer i Lufthavnen. Derfor er det altså nemt at leje en bil hjemmefra og afhente i lufthavnen.

Når du ankommer så orienter dig via skiltene, der leder til biludlejning og ofte får du også en vejledning af firmaet til, hvordan du finder dem.

Adresse
Lisbon Portela Airport
Alameda das Comunidades Portuguesas,
1700-111 Lisboa, Portugal

Hvor langt er der fra Lissabon Lufthavn til centrum?

Lufthavnen ligger meget tæt på centrum. Der er faktisk kun 7 km til centrum. Det tager altså ikke lang tid at køre derind, når du først har lejet din bil.

Oplev Lissabon

En rejse til Lissabon er for mange danskere blevet et meget populært rejsemål. Det er nemt at flyve dertil. Der er en spændende kultur. Der er ofte godt vejr i Portugal. 

Lissabon er Portugals hvoedstaden og der bor mere end 530.000 mennesker.. Byen er fyldt med storslåede kulturseværdigheder og ikke mindst byder byen på meget lækker mad samt drikke. 

Top 10 seværdigheder i Lissabon

 • Mosteiro dos Jeronimos / Jeronimos Kloster
  De høje tårne og smukke facader er en velbesøgt seværdighed i Portugal og det er ikke uden grund. De smukke omgivelser er flot oplevelse. 
 • Gå på på opdagelse i Alfama
  Alfama er nok hvad mange forbinder med Portugal. Tag en tur ned af gaderne, se slottet og bare nyd stemningen. 
 • Drik portvin i Bairro Alto
  Ønsker du at nyde lidt portvin/vinho do porto, så gaderne og torvene i Bairro Alto et ret god valg. Her finder du mange hyggelige steder og området er kendt for netop at være stedet, et glas vin skal nydes.   
 • Shop på Avenida da Liberdade
  En lang gade med masser af butikker. Her kan du altså shoppe løs. Det er her, at du finder alle de største brands. 

Billig billeje i Lissabon

Når du lejer bil i Lissabon og vælger afhent i lufthavnen, så er ca 20 biludlejningsfirmaer at vælge mellem. Det er alt fra AVIS, Budget, Europcar, SIXT og mange flere. Du har altså gode muligheder for at finde en god pris, når du bruger vores søgemaskine. Så søg efter den bil, der passer dig og book den allerede i dag.